O meni

Od vedno sem čutila, da moje življenje bo posebno, drugačno od moje okolice. Tako sem že v času študija razmišljala o samostojni poslovni poti. A ker se vse zgodi ob pravem času, sem podjetje Kreatina ustanovila v sklopu projekta Podjetno v svet podjetništva 2013. Takrat je bil čas res idealen, lahko rečem, da kar čaroben. Vse je steklo tako, kot sem si želela.

Tako sem jaz, Tina Vidaković, rojena 22.6.1986 v Kopru, že pri zgodnjih letih trmarila:»Bom delala kar bom želela.« In ta moja zagnanost in veselje do življenja sta v meni prebivali vse do trenutka, ko sem se za kratek čas izgubila. Izgubila tisti občutek brezpogojne sreče, ki sem jo vedno nosila v sebi. Ker pa verjamem, da se vse zgodi z razlogom, mi je tudi to obdobje prineslo najlepše darove. Spoznala sem svoje poslanstvo in zelo kmalu tudi stopila na njegovo pot. Začutila sem, da je moja naloga spodbuditi kreativnost, tako preko plesa kot preko kreativnih inštrukcij fizike in matematike. Saj ko smo kreativni, črpamo energijo iz brezmejnega vira. Ta vir smo mi sami. To je ljubezen do nas samih, katera nam je še danes nekoliko tuja, a iz dneva v dan vedno bližja in domača. Dobro poznavanje fizike in matematike pa odkriva marsikatera spoznanja, katera menim, da so ključnega pomena za višje razumevanje življenja.

Kreatina predstavlja kreativnost, istočasno pa si želim, da bi vsak spoznal tudi kreatorja, ki ga nosi v sebi. Biti kreator pomeni spoznati, da imamo moč v svojih rokah. Da kreiramo, ustvarjamo, smo neomejeni, močni, predvsem pa ves čas svobodni, a le ko smo odgovorni. Biti odgovoren pa pomeni odgovoriti življenju in ne samo pasivno opazovati naše vsakdane. Ko smo kreativni, tako preko plesa, pisanja pesmi, igranja inštrumenta, petja, fotografiranja, slikanja, igranja vlog kot preko petja, ponovno spoznavamo svojo moč. Zato si želim, da bi skozi vse življenje nadaljevali početi kar nas veseli ter tako nikoli prenehali biti mi. Saj to je naše darilo planetu, naši krasni Zemlji, kamor smo prišli z namenom. Pa vi, kako si želite živeti vaše življenje? Kaj so vaše sanje, želje? Vse je z namenom v vas. Zato, da se uresniči.

tina-vidakovic