Ples

Že od 6. leta sledim svojemu srcu, v katerem prebiva ples. Tekmovala sem v najrazličnejših disciplinah, se udeležila evropskih in svetovnih tekmovanj. V tem času pa sem spoznala, da ples je veliko več. Je pesem duše in način, kako se ponovno povežemo sami s seboj. Na ta način čutimo srečo. Ampak tisto pravo – notranjo srečo.

Zato sem začutila, da želim s svojim poučevanjem spodbuditi tudi ostale k plesanju za vse življenje. Da smo kreativni, nežni, a hkrati aktivni in tako živi, polni življenja.

Sedaj poučujem predšolske in šolske otroke, jazz balet za otroke in odrasle v PK Swank (Lucija), plesno aerobiko v Pobegih (okolica Kopra), valete za osnovne šole, otvoritvene poročne plese ter občasno tudi vodno aerobiko. Leta 2015 sem pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije pridobila naziv “inštruktorica aerobike“, kar dokazuje mojo strokovno in profesionalno delovanje na celotnem športnem področju.

Ples me resnično spremlja že celo življenje, zato podrobnejši opis vseh mojih plesnih predstav, projektov, delavnic in tekmovanj najdete tukaj.

1